JongWijs in de buurt

JongWijs is een netwerk van jongeren en jongvolwassenen met ervaring in een pleeggezin, gezinshuis of jeugdzorgboerderij. De jongeren zijn bezig met de voorbereiding van een nieuw project met betrekking tot lokale netwerken, ofwel netwerken in de buurt. Ze houden drie kick-offbijeenkomsten in verschillende regio’s, te beginnen in Noordoost-Brabant (’s-Hertogenbosch, Oss en omstreken). De bijeenkomsten worden georganiseerd voor en door jongeren met pleegzorgervaring om contact te maken en ervaringen uit te wisselen. Ook wordt gekeken of er behoefte is aan een vervolg. Willen de jongeren wel of niet vaker samenkomen en wat gebeurt er na de kick-off? De exacte datums van de bijeenkomsten staan binnenkort op de website van JongWijs. www.jongwijs.org Meer weten? Stuur een e-mail naar Marit ter Haak. info@jongwijs.org


Tags: ,