Gezocht: 18-jarige pleegkinderen

Mobiel, tijdschrift voor pleegzorg, en WAT?! (het blad voor en door jongeren in pleeggezinnen) zijn samen met de Universiteit Leiden bezig met een bijzonder project: een boek over 18-jarigen die in een pleeggezin zijn opgegroeid. Hoe kijken zij terug op hun jeugd? Waar staan ze nu? Hoe zien zij hun toekomst? Welke invloed heeft pleegzorg (gehad) op hun leven en identiteit? De jongeren worden geïnterviewd door een redacteur van Mobiel of WAT?! en er wordt een mooie foto van hen gemaakt. Voor dit project zijn we nog op zoek naar enkele jongens die in een pleeggezin of gezinshuis wonen of hebben gewoond en daar graag over willen vertellen. Het gaat om jongens die in 2015 18 jaar zijn of worden. Wil jij meedoen of ken je iemand die belangstelling heeft voor dit project? Neem dan contact op met de redactie van Mobiel, tijdschrift voor pleegzorg.
redactie@bijonspleegzorg.nl


Tags: ,