Inspirerend kennisnetwerk

Wie werken met hart en ziel aan goede pleegzorg? Waar zijn deze mensen mee bezig en waar lopen ze tegenaan? Het nieuwe online platform Kennisnetwerk Pleegzorg is er voor iedereen die zich bezighoudt met pleegzorg, waaronder pleegouders, professionals en onderzoekers. Het platform biedt hun de mogelijkheid om prangende vragen aan elkaar te stellen en kennis te delen. Deelnemers kunnen elkaar inspireren met voorbeelden uit hun eigen praktijk. De groep die zich iedere dag inzet voor pleegzorg is divers en groot. Het Kennisnetwerk Pleegzorg verbindt, inspireert en maakt het gezamenlijk creëren van kennis mogelijk. U kunt zich aanmelden via de website door op de groene button ‘Werkgroep volgen’ te klikken. “Samen tillen we de kwaliteit van pleegzorg verder omhoog!”, aldus de initiatiefnemers van het Nederlands Jeugdinstituut.
www.kennisnetwerkpleegzorg.nl

 


Tags: ,