WAT?!-redacteur gezocht

De WAT?!-redactie bestaat uit twaalf jongens en meiden (13-19) jaar met pleegzorgervaring. Met zijn allen werken zij met veel plezier aan het maken van het enige landelijke blad voor jongeren in pleeggezinnen. De redactie wil graag dat alle soorten pleegzorgervaring vertegenwoordigd zijn. In dat kader wordt nu gezocht naar een jongere van 13 jaar of ouder met een niet-westerse (islamitische) achtergrond. Het aanbod is: zes keer per jaar een redactievergadering in Utrecht, interviews houden met andere jongeren in pleeggezinnen, zelf stukjes schrijven, een leuke en leerzame ervaring (kan ook als maatschappelijke stage voor school). Schrijfervaring is niet nodig. Wel: een gezonde portie nieuwsgierigheid en het leuk vinden om de eigen pleegzorgervaring in te zetten. Reageren kan via e-mail.
wat@bijonspleegzorg.nl

 


Tags: ,