Pleegzorg en Dolfje Weerwolfje slaan de handen ineen

Op donderdag 3 april overhandigde Mirjam Vaarties de eerste Dolfje Weerwolfje pleegzorgnieuwsbrief aan Paul van Loon op Basisschool Besoyen in Waalwijk. Ook las Paul van Loon een mooi verhaal voor aan de kinderen.

Dolfje Weerwolfje woont net als pleegkinderen niet bij zijn eigen ouders. Dolfje is anders en dat is helemaal niet erg. Anders is juist bijzonder! Dat geldt ook voor pleegkinderen. Met deze boodschap wil pleegzorg Kompaan en De Bocht aandacht vragen voor kinderen die door omstandigheden niet bij hun ouders kunnen wonen. Voor deze kinderen zoekt pleegzorg mensen die pleegouder willen worden.

De nieuwsbrief is te vinden op www.kompaanendebocht.nl bij pleegzorg. Scholen kunnen nieuwsbrieven bestellen bij pleegzorg Kompaan en De Bocht, pleegzorg@kompaanendebocht of (013) 530 94 00.

Mensen die meer willen weten over pleegouderschap kunnen een informatieavond bezoeken (de eerstvolgende infoavond is op 15 april), een informatiepakket aanvragen bij pleegzorg of op www.pleegzorg.nl kijken. Kinderen vinden info op www.pleegkinderen.nl.