Mobiel en WAT?! live

De redacties van Mobiel en WAT?! kijken met veel voldoening terug op een bijzondere lezersdag. Tijdens de talkshow ‘Je Leven Draait Door’ kwamen mooie en pittige gesprekken op gang over wennen in je pleeggezin, hechting, oudercontacten en 18 worden.  Daarna gingen de deelnemers op een creatieve manier met de thema’s aan de slag: schilder je netwerk, speeddaten, met twee families leven, columns schrijven, pleegzorgtips geven, interviewen, memory over family en nog veel meer.  Femmie Juffer prikte in haar lezing een aantal mythes door over gehechtheid. Zij vindt dat gehechtheid voorrang moet krijgen, zodat pleegkinderen een veilig thuis vinden en houden in hun pleeggezin. Aan het einde van de dag presenteerden de redacties het allereerste live magazine.  Voor wie er niet bij was: de komende editie van Mobiel en WAT?! staan in het teken van Mobiel en WAT?! live!