‘Zie wat ik niet zeggen kan’

Kinderen maken soms dingen mee die niemand mee zou moeten maken, bijvoorbeeld verwaarlozing of kindermishandeling. Hoe krijg je deze kinderen weer zover dat zij uit hun schulp kruipen? Hoe kun je een kind weer houvast en vertrouwen geven? Hoe versterk je de band tussen ouder en kind? De dvd ‘Zie wat ik niet zeggen kan’ van Anne-Mieke van den Berg is bedoeld voor hulpverleners die werken met kinderen en hun ouders. In vijf korte documentaires vertellen kinderen en ouders hun verhaal. Ook professionals vertellen over hun dagelijkse werkpraktijk, hun passie en betrokkenheid. De dvd is bruikbaar voor deskundigheidsbevordering, als voorlichting aan ouders en als lesmateriaal voor studenten om een beeld te krijgen van hun toekomstige beroepspraktijk.
www.movedmedia.nl

 

 


Tags: ,