1000 dingen doen met kinderen

Jeroen van der Spek
ISBN 9789021552699, € 15,00

Met de zomervakantie voor de deur vragen veel (pleeg)ouders zich af: Wat kunnen we allemaal gaan doen met de kinderen? Dit boek biedt volop inspiratie voor het hele gezin. Per provincie vindt u tips voor musea, spannende wandelingen, speeltuinen, pretparken, bijzondere gebouwen, rare beelden, zwemparadijzen, maïsdoolhoven en ga zo maar door. Ook zijn er handige lijstjes in opgenomen, zoals 10 x activiteiten- en speelboerderijen, 10 x het lekkerste ijs of 10 x speelbossen. Bij elke activiteit staat een korte beschrijving, een telefoonnummer en een website. Wat te denken van een stoomcursus boswachter in Drenthe, indoor fierljeppen in Friesland, een tocht door het riool in Gelderland, een chocoladefeest vieren in Zuid-Holland, vlaaien bakken in Limburg of haaien aaien in Zeeland? Met dit boek kunt u elke dag op sjouw en niemand hoeft zich te vervelen. Nu maar hopen dat de kinderen nog genoeg fantasie hebben om zich ook thuis te vermaken.

 


Tags: ,