Chatdienst AKJ

Bij het Advies- en Klachtenbureau Jeugdzorg (AKJ) werken vertrouwenspersonen die ouders en kinderen helpen als ze vragen of klachten hebben over jeugdzorg. Deze vertrouwenspersonen ondersteunen kinderen en jongeren (en hun ouders) die in jeugdzorginstellingen verblijven, maar ook kinderen en jongeren die in een pleeggezin wonen. Ook (pleeg)ouders die met vragen zitten, kunnen bij het AKJ terecht.  De vertrouwenspersonen zijn onafhankelijk: ze werken niet bij een jeugdzorginstelling. U kunt het AKJ dagelijks bellen (088-5551000) of mailen (info@akj.nl) met een vraag of klacht. Ook chatten met een vertrouwenspersoon is mogelijk. De chat is geopend van maandag tot en met donderdag van 16.00-20.00 uur en op vrijdag van 15.00-17.00 uur. Kinderen en jongeren: ga naar www.akj.nl en druk op de chatbutton. Ook (pleeg)ouders kunnen gebruik maken van de chat.


Tags: ,