Thema: Matching

Een pleegkind van 18 jaar deed mee in het panel op een van de avonden van de STAP-training. Samen met een ouder, een pleegzorgwerker, een gezinsvoogd, een pleegouder en een eigen kind van pleegouders beantwoordde ze de vragen van de aspirant-pleegouders en de mensen die zij hadden meegebracht. Het ging die avond nogal uitvoerig over matching.

Haar pleegmoeder was een van de STAP-trainers. Zij wilde graag na de panelavond weten dat haar pleegdochter veilig op haar kamer was aangekomen en daarom vroeg ze haar een sms’je te sturen als ze thuis was. Na enige tijd kreeg ze het volgende sms’je: Ben weer thuis. Was leuke avond. Ik ben iig* goed gematcht! xxx

Wij hopen u met dit thema een blik op het matchen in pleegzorg te geven!

*in ieder geval

Lees hier alle artikelen uit het thema ‘Matching’.


Tags: , ,