Help jij een pleegkind de puberteit door?

Pleegzorg Nederland is gestart met een wervingsactie, speciaal gericht op 10+ pleegkinderen. Met deze actie hoopt Pleegzorg Nederland een fijn pleeggezin te vinden voor pleegkinderen tussen tien en achttien jaar, die hen door de puberteit heen kan helpen. “We zien nog steeds dat de vraag naar pleegzorg het aantal beschikbare pleeggezinnen overstijgt. Het aanbod aan nieuwe pleeggezinnen sluit niet altijd aan op de vraag van de kinderen op de wachtlijst voor pleegzorg. Vooral voor tieners is het tekort aan pleegouders groot. Nieuwe pleeggezinnen blijven dus hard nodig”, aldus Mark Bent, woordvoerder van Jeugdzorg Nederland. De wervingsactie is mogelijk gemaakt door Stichting Kinderpostzegels Nederland. Onderdelen zijn: een website, online banners, radiospotjes en een wervingsfolder.
www.pleegzorg.nl/pleegouders-voor-pubers


Tags: ,