Kinderfeestje

In gedachten laat ik de verjaardagsfeestjes de revue passeren waar ons pleegkind Senna de laatste tijd geweest is. Een feestje bij McDonalds, een festijn in pyjama, bowlen, een strandparty. Vorig jaar hebben die van ons alledrie hun feestje gevierd met een speurtocht in onze wijk en dat vonden ze erg leuk. Zal ik dat dit jaar maar weer doen?

Ik leg de vraag voor aan mijn man, die reageert met: “Alweer? Kun je niet iets anders bedenken?” Dat kan ik wel, maar waarom zou ik een succesnummer niet prolongeren?

De volgende ochtend vraag ik aan Senna: “Hoe zullen we je verjaardag vieren? Wil je naar het strand of gaan we midgetgolfen?” Zij heeft weinig bedenktijd nodig: “Een speurtocht mam!” Mijn opmerking ‘dat heb je vorig jaar ook al gedaan’, brengt haar niet van de wijs: “Daarom juist, dat was ontzettend gaaf.”


Tags: ,