Thema: Ouders met een verstandelijke beperking

Als er geschreven wordt over ouders met een verstandelijke beperking kom je natuurlijk uit bij de William Schrikker Groep. Drs. Saar-Ine van Fulpen schreef voor dit thema van Mobiel over de kinderen van deze ouders in pleeggezinnen. Het onderwerp van ouders met een verstandelijke handicap wordt besproken door Japke-Nynke de Vries aan de hand van het rapport Samenspel van factoren. Rechtstreeks uit de praktijk komt het verhaal van Stefanie en Daan en hun vier kinderen. Het portret van een pleeggezin sluit aan bij dit thema: de ouders van Dennis zijn zwakbegaafd en zijn in de afgelopen vijftien jaar kind aan huis geworden in het pleeggezin. Een thema waar veel achter zit!

Zie alle artikelen van dit thema door te klikken op de tag “ouders-met-een-verstandelijke-beperking”.


Tags: , ,